Cyklistická výbava iGET pro plno spokojených kilometrů v sedle

Cyklistická výbava iGET pro plno spokojených kilometrů v sedle

Ať už jste rekreační cyklista, nebo v sedle kola trávíte hodiny, výbava ve formě světla a pumpičky je skoro povinností. Ty od iGET jsou vylepšené tím, že fungují i jako nabíječka pro telefon a pumpička nafoukne pneumatiku sama bez manuálního pumpování. Pro zábavnější výlet a cílenější trénink se pak hodí cyklocomputer, který měří nejrůznější parametry jízdy, rozumí si s populárními aplikacemi jako je Strava a podporuje připojení další ANT+ snímačů.

Cyklocomputery iGET změří víkendový výlet i poctivý trénink

Cyklocomputery iGET mají robustní provedení s voděodolným krytím. Jsou vybavené GPS, dobíjecí baterií s výdrží až 45 h a data z nich snadno spárujete s aplikací Strava nebo Training Peaks.

Cyklocomputery se mezi sebou liší velikostí displeje a provedením – nejvyšší model iGET CYCLE C250 je v dostání s barevným displejem pro lepší zobrazení map, ostatní mají displeje černobílé doplněné např. o antireflexní vrstvu pro lepší čitelnost na slunci.

iGET CYCLO C250

Další odlišností je množství a typ dat, které měří, a možnosti vlastního nastavení. V základní výbavě je měření rychlosti, vzdálenosti, času, výškoměr, počítání okruhů a možnost připojení ANT+ snímačů pro měření kadence a srdečního tepu.
Vyšší modely jsou pak rozšířené např. o detekci pohybu, notifikace z mobilu a možnost připojení k WiFi. Nejvyšší model umožňuje také nastavení režimu jízdy a typu kola, na kterém budete hodnoty měřit, nebo možnost sledování vaší aktuální polohy jinými uživateli.

Ať už se rozhodnete pro základní typ iGET CYCLO C200 pro občasné výlety nebo jste náruživý cyklista, který využije navigace, mapy a více měřených parametrů typem C250, svůj cyklocomputer iGET vždy obdržíte včetně držáku na řídítka a můžete jej prostřednictvím Bluetooth spárovat se svým telefonem pomocí aplikace pro Android a iOS.

iGET CYCLO C200

Výhody cyklocomputerů iGET:
• Výdrž až 45 h, paměť až 2000 h
• Odolné proti vodě
• Přehledný displej, u nejvyššího modelu barevný
• Široká škála měřených parametrů
• GPS, Bluetooth a možnost připojení ANT+ snímačů
• Aplikace GPS Bike pro více funkcí
• Podpora sportovních aplikací (Strava atd.)
• Držák na kolo je součástí

Světla iGET, se kterými se nebudete bát ani do lesa

Přední i zadní svítilna by měly být nedílnou součástí vašeho kola, i když se vydáte jen na kratší výlet. Nikdy nevíte, kam vás pedály zanesou!

U všech svítilen iGET nemusíte řešit výměnu baterií, protože mají dobíjecí baterii přes USB s výdrží až 130 h. Svítilny jsou opravdu do nepohody – jsou vyrobené z odolné slitiny hliníku a chráněné krytím proti vodě a prachu. Mají 5 světelných módů včetně SOS režimu a velkou vychytávkou je, že přední svítilny můžete použít i jako záložní zdroj energie například pro nabití telefonu.

Přední svítilny LF1, LF3 a LF4 se mezi sebou liší svítivostí od 700 až po 2000 lumenů. Dalším rozdílem je pak výdrž baterie 105–130 h, která se odvíjí právě od svítivosti světla.

LF4 Nightsun

lf4-par

Zadní světlo LBR1 funguje pouze pro upozornění, takže jeho svítivost je nižší a výdrž baterie 50 h. Pro všechny světla, přední i zadní, platí, že jsou voděodolné, mají 5 světelných režimů a snadno je dobijete přes USB.

Výhody světel iGET:

• Výdrž až 150 h, svítivost až 2000 lm
• Odolné proti vodě a prachu
• Dobíjecí baterie s ukazatelem % nabití
• Držák na kolo je součástí

lb1r_whisp_6

lf4-par

Pumpička iGET, záchranář na cestách i dovolené

Kompaktní kompresor iGET BC1 zachrání váš cyklovýlet v případě vyfouknuté pneumatiky, aniž byste museli ručně pumpovat jako o závod.

Elektrický kompresor iGET BC1 s dobíjecí baterií přes USB zvládne kromě kola nafouknout také míče, lehátka do vody, ale i pneumatiky auta a motorky. Podle toho, co budete chtít nafouknout, zvolíte vhodný režim, u kterého můžete ještě nastavit přesnou hodnotu tlaku, abyste předmět nepřehustili. Příslušenství, jako je hadička a koncovky pro různé ventily, jsou schované v těle kompresoru, a pro případ noční nehody je pumpička vybavená LED svítilnou.

Výhody pumpičky iGET:

• Kompaktní rozměr na cesty
• Příslušenství uvnitř kompresoru
• Pro kola, auta, motorky, míče apod.
• Vysokokapacitní dobíjecí baterie o velikosti 4000 mAh

 bc1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz