Zabezpečovací systém iGET SECURITY M5-4G

Vytvořte ze svého domova skutečně bezpečné místo

Náš domov je místem bezpečí a útočištěm, kde se cítíme nejlépe. Proto nepodceňujme jeho ochranu a chraňme jej před riziky jako je vloupání, požár nebo vytopení. Inteligentní zabezpečení iGET SECURITY M5-4G vám pomůže zajistit klid na duši, že až se vrátíte z práce nebo z dovolené, najdete vše tak, jako když jste domov opouštěli.

Co jsou alarmy iGET?

iGET SECURITY M5-4G je inteligentní zabezpečovací systém pro domácnost, chatu, pozemek, ale i pro obchody nebo kanceláře. Skládá se z centrální řídící jednotky a nejrůznějších typů bezdrátových senzorů, které lze rozšířit o bezdrátové kamery a další vychytávky. Ovládá se prostřednictvím mobilní aplikace a jeho velkou výhodou je snadná instalace a ovládání, možnost rozšíření o další senzory a jejich bezdrátové připojení bez hromady kabelů kolem. Lze vybrat ze dvou variant iGET SECURITY M5-4G Lite nebo iGET SECURITY M5-4G Premium, které jsou v základu stejné, ale liší se dle obsaženého příslušenství.

iGET SECURITY M5-4G Premium

Jak to vlastně funguje?

Zabezpečovací systém iGET SECURITY M5-4G se skládá z centrální jednotky a k ní připojených senzorů, kamer či chytrých zásuvek. Centrální jednotka funguje jako mozek celého systému – zajišťuje řízení připojených senzorů a příslušenství a kontrolu celého systému.

K centrální jednotce lze připojit bezdrátové příslušenství nejrůznějších typů – dveřní a okenní senzory, senzory indikující pohyb, senzory kouře, vibrací nebo úniku vody. Další možností je připojení kamer, sirény i řízené chytré zásuvky např. pro domácí spotřebiče.

Celý systém nastavujete a ovládáte prostřednictví mobilní aplikace, která je zdarma a určená pro Android a iOS. Pro rychlé ovládání je k dispozici klíčenka (dálkové ovládání), u rozšířeného modelu ještě bezdrátová klávesnice s RFID klíčem.

Proč zvolit alarm iGET M5?

• Nejbezpečnější šifrování komunikace centrální jednotky a senzorů
• Senzory s dosahem až 1 km
• Výdrž baterií senzorů několik let
• Centrální jednotka se záložní baterií
• Ochrana, ale také řízení domácnosti
• Velký výběr příslušenství pro rozšíření zabezpečení
• Snadné nastavení a ovládání přes mobilní aplikaci
• Připojení k internetu více způsoby
• Automatické aktualizace a speciální funkce
• Možnost přidání více uživatelů

chytry_alarm

Nejbezpečnější šifrování komunikace centrální jednotky a senzorů
Protože je přenos dat mezi centrální jednotkou a jednotlivými senzory bezdrátový, je nutné jej chránit. Je proto opatřený 256bitovým šifrováním, které dosud nikdo neprolomil.

Senzory s dosahem až 1 km
Bezdrátový přenos dat mezi hlavní jednotkou a senzory funguje na dosah až 1 km. Lze je tak využít i na velkém pozemku nebo pro rozsáhlejší objekty.

Výdrž baterií senzorů několik let
Senzory jsou napájeny bateriemi s výdrží až 5 let. Prostřednictvím aplikace se včas připomenou, pokud je potřeba je dobít nebo vyměnit. V aplikaci lze jejich stav také průběžně kontrolovat.

Centrální jednotka se záložní baterií
Centrální řídící jednotka je zapojená do zásuvky. Pokud by ale vypadl proud nebo se zloději rozhodli alarm deaktivovat vypojením elektřiny, neuspějí. Centrální jednotka má záložní baterii s minimální výdrží 8 hodin, aby objekt nezůstal bez střežení.

Ochrana, ale také řízení domácnosti
Kromě nejrůznější senzorů a kamer lze k systému iGET SECURITY M5-4G připojit také chytré řízené zásuvky. Pomocí nich můžete přes aplikaci ovládat např. osvětlení, klimatizaci a jiné domácí spotřebiče a nastavit jejich spuštění nebo časovač, kdy mají fungovat.

Velký výběr příslušenství pro rozšíření zabezpečení
Systém iGET SECURITY M5-4G lze rozšířit o dalších více než 20 typů příslušenství iGET. Mezi nimi jsou např. senzory kouře, sirény, chytrá tlačítka pro nastavení libovolné funkce), FullHD kamery nebo senzor vody, který zavčas hlásí možnou potopu pod pračkou či myčkou.

prislusenstvi

Snadné nastavení a ovládání přes mobilní aplikaci
Alarm iGET SECURITY M5-4G spárujete s aplikaci iGET ve vašem mobilním telefonu, a pak lze vše ovládat na dálku klidně z druhé půlky zeměkoule. Prostřednictvím aplikace můžete dálkově řídit a nastavit celý systém a mít stále při ruce výstupy ze všech připojených senzorů a kamer. Stejně snadno přidáte i neomezený počet dalšího příslušenství – stačí oskenovat telefonem kód senzoru či kamery, přidat do aplikace a je. Aplikace je dostupná v češtině, slovenštině a mnoha dalších jazycích.

v_klidu

Připojení k internetu více způsoby
Alarm iGET SECURITY M5-4G potřebuje pro svou plnou funkci připojení k internetu. Zvolit můžete bezdrátové připojení WiFi, mobilní datové připojení 4G LTE nebo připojení pomocí ethernetového kabelu.

Automatické aktualizace a speciální funkce
Celý systém M5 má automatické nahrávání aktualizací, aby byl systém stále funkční. Podporuje připojení k pultu centrální ochrany (PCO), takže jej lze připojit k bezpečnostním agenturám, které váš majetek ohlídají. Systém je také vybavený speciálními funkcemi, jako je režim Opatrování pro starší členy domácnosti, Domovní zvonek jako uvítací gong např. v obchodě a mnoho dalších funkcí navázaných na aktuální dění a automatizaci v daný časový okamžik. Velkou výhodou je také možnost vlastního pojmenovaná senzorů a veškerého příslušenství a speciální Smart tlačítko, kterému můžete přidělit funkci podle vlastní volby.

smart_inteligence

Možnost přidání více uživatelů
Ovládání alarmu iGET nemusí být vázané pouze na jednoho člověka. Umožňuje přidání dalších uživatelských účtů, které jsou rozděleny do 3 stupňů podle práv na nastavení a ovládání.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz