Kamerové systémy iGET, které střeží vaši domácnost jako oko v hlavě

Kamerové systémy, které střeží vaši domácnost jako oko v hlavě

Bezdrátové kamerové systémy iGET jsou elegantním řešením, jak zabezpečit svoji domácnost, aniž byste museli rozkopat půlku domova kvůli elektroinstalaci. Jejich rozmístění a zprovoznění zvládnete jednoduše sami, jsou připojené k hlavnímu rekordéru pomocí WiFi a prostřednictvím mobilní aplikace můžete mít neustále přehled o tom, co se u vás doma děje.

Vychytávky kamer iGET:
• snadné bezdrátové připojení bez nutnosti elektroinstalace
• napájení kamer dobíjecími bateriemi
• obousměrný přenos zvuku
• chytrá detekce a rozpoznání pohybu osob, aut apod.
• možnost živého přenosu obrazu
• uložení záběrů na interní i externí disk či paměťovou kartu

Kamerové systémy

Zprovoznění a instalace

Jediná chvíle, u které asi budete muset použít vrtačku, je připevnění jednotlivých kamer do zdi. Vše ostatní už funguje bezdrátově a prostřednictvím WiFi.

Veškeré nastavení provedete v několika jednoduchých krocích v češtině. Obraz z kamer pak můžete sledovat prostřednictvím mobilní aplikace pro Android a iOS nebo na počítači se systémem Windows a MacOS.

 Aplikace

Výhody kamer iGET

Kvalitní záběr a přenos zvuku

Kamery iGET mají kvalitní snímač obrazu s rozlišením FullHD až 4K, který jim umožňuje zachytit obraz jasně a ostře. Disponují velkým úhlem záběru až 140° a obsahují infračervené LED diody pro noční vidění s dosahem až 25 m. Kromě obrazu dokážou přenášet také zvuk, a to oboustranně. To znamená, že slyšíte to, co se v okolí kamery děje, ale také máte možnost skrz kameru mluvit na příchozího návštěvníka.

Rozlišení 1080p

Rozlišení 1080p vs 4K

Chytrá detekce pohybu

Podpora speciálního režimu detekce pohybu umožňuje rozeznat, o jaký objekt se jedná, takže vás zbytečně nevyplaší při každém spadnutí lístku nebo přeletu mouchy. To zajišťuje vestavěné PIR čidlo, které má záběr 115° s dosahem až 10 m a možnost měření teploty objektu. Oproti běžným kamerám tak dokáže spolehlivě rozeznat, zda se jedná skutečně o pohyb člověka či automobilu nebo jen o padající kapky deště či hmyz.

porovnání stare technologie detekce pohybu a smart detekce

Snadné dobíjení

Kamery mají vlastní vyměnitelnou baterii s možností dobíjení přes USB. Jejich kapacita 8700 mAh výdrží v průměru na 1 rok provozu kamery, a pokud se blíží čas dobití, kamera vás včas upozorní. Baterie se dobíjí prostřednictvím USB kabelu a napájecího adapteru, které jsou součástí balení.

Živý přenos obrazu i záznam

Pomocí aplikace iGET můžete sledovat obraz kamer živě i ze záznamu prakticky odkudkoliv na mobilním telefonu nebo tabletu či přes webový prohlížeč nebo program na počítači. Data z kamer lze uložit na interní SSD SATA disk s kapacitou až 2 TB (není součástí balení), který stačí na uložení záznamů až ze dvou let, nebo pro jejich uložení zvolit externí USB disk či paměťovou microSD kartu.Více úkonů najednou i více uživatelů

Výkonný chipset rekordéru zvládne několik úkolů najednou, např. přehrávat uložené video a zároveň nahrávat další, detekovat pohyb v okolí kamery a ohlídat veškeré alarmy. Pro uživatele je stále přístupné přehrávání obrazu přes telefon nebo počítač a podle potřeb můžete přidat více uživatelských účtů a rozdělit je do skupin.

Jak se liší jednotlivé kamerové sety iGET?

Veškeré kamerové sety iGET jsou dodávané včetně příslušenství. To znamená, že v balení najdete komplet pro okamžitě zprovoznění systému – rekordér, kamery a jejich baterie, napájecí adaptéry pro rekordér a dobíjení kamer a další příslušenství a návody. Jednotlivé typy setů se pak liší počtem obsažených kamer v balení a počtem kanálu, tzn. maximálním počtem kamer, které můžete mít v setu připojené.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz