Chytrý úklid s robotickým vysavačem iGET HOME Hurricane G3

Chytrý úklid s robotickým vysavačem iGET HOME Hurricane G3

iGET HOME Hurricane G3 patří mezi velmi vyspělé chytré robotické vysavače. Starosti s vysáváním a vytíráním převezme u vás doma za vás. Robotický vysavač vám ušetří spoustu vašeho času. Jen si spočtěte, kolik hodin v týdnu či měsíci strávíte vysáváním, zvláště pokud máte doma psího nebo kočičího mazlíčka a chlupy jsou všude během chvíle. Určitě vás napadne spousta jiných činností, jak ušetřený čas místo vysávání a vytírání efektivněji využít. Například pro relaxaci nebo zábavu s rodinnou.

Vysaje i vytře za vás

iGET HOME Hurricane G3 se hodí nejen na vysávání tvrdých povrchů (plovoucí podlahy, parkety, linoleum atd.) ale poradí si i s kobercem. Problém pro něj při vysávání nepředstavují ani překážky o výšce až 1,8 cm. Bez problémů přejede menší prahy a dostane se sám do jiných místností, aniž by potřeboval vaši pomoc. iGET HOME Hurricane G3 umí nejen vysávat, ale i vytírat.

Precizní systém navigování LiDAR

iGET HOME Hurricane G3 je vybaven celou řadou senzorů, například senzory proti pádu a nárazu. Co dělá tento vysavač opravdu špičkovým chytrým zařízením? Nejmodernější navigační systém LiDAR, kterým jsou vybaveny i moderní autonomní vozidla. LiDAR představuje dokonalé spojení technologií na bázi světla a radaru. Vysílá laserové paprsky a na základě doby jejich návratu po odražení od objektu vypočítává vzdálenost a mapuje terén. LiDAR během chvíle zmapuje velmi přesně okolí vysavače a vytvoří mapu nejen vnitřního uspořádání bydlení co se týče stěn, ale i nábytku a drobností položených na zemi.

Ukázka LiDARu u iGET HOME Hurricane G3

S LiDARem se vysavač dokáže vyhýbat jakékoliv kolizi s věcmi ve vaší domácnosti.

Ovládání aplikací i hlasem

Pro využití všech funkcí, které iGET HOME Hurricane G3 umí, je potřeba vysavač propojit s vaším chytrým telefonem. Stačí vám stáhnout a nainstalovat chytrou aplikaci iGET HOME. Dostupnou například v oficiálních obchodech s aplikacemi Google Play a Apple App Store. Po stažení aplikace si vytvoříte váš uživatelský účet, díky kterému budete moci ovládat vysavač i na dálku mimo váš domov. Doporučujeme zvolit silné heslo. Přidání vysavače do aplikace je otázka pár vteřin. Rozhodně oceníte, že aplikace je kompletně v češtině a nemusíte se obávat jazykové bariéry, pokud nejste zdatní v angličtině. V aplikaci uvidíte mapu vašeho domova, kterou si vysavač vytvořil. Můžete ho vyslat vysávat do konkrétní místnosti nebo mu nastavit pravidelný čas vysávání. Například v čase, kdy nejste doma, abyste se mu nemuseli vyhýbat při vysávání. Součástí aplikace jsou i různé režimy vysávání nebo nastavení výkonu a hlasitosti vysavače.

Ukázka z aplikace iGET HOME

Tip: vysavač se skvěle doplňuje s dalšími prvky chytré domácnosti. Například bezpečnostní IP kamerou. S IP kamerou můžete sledovat co se u vás doma děje i z práce. Ukázkovou situací může být, že kamera vás notifikací upozorní na pohyb v místnosti. V záběru kamery uvidíte, že vaše kočka se vydala na výlet do kuchyně a shodila ocasem kelímek se zbytkem studené kávy od snídaně na plovoucí podlahu. V práci vás polije pot, aby na podlaze nezůstaly trvalé skvrny a že vše zateče a zaschne mezi spárami, než se vrátíte domů. Naštěstí máte doma iGET HOME Hurricane G3 a přes aplikaci ho obratem pošlete do místnosti, aby rozlitou kávu vytřel a minimalizoval potencionální škody.   

Vysavač lze ovládat nejen přes aplikaci v mobilním telefonu, ale i vaším hlasem. Rozumí si s Google Assistant a Amazon Alexa. Jazykové povely je v současné době možné říkat v angličtině (čeština není podporována), ale základní povely nejsou nijak náročné a asistenti si většinou poradí i s velmi špatnou výslovností. Zdatnější angličtináři si mohou nastavit i pokročilejší příkazy a scény (například když při odchodu z domu řeknete "Good bye Google", aby se automaticky aktivovaly nastavené rutiny - zapnul alarm, spustila IP kamera a vysavač začal vysávat).

Snadná dostupnost náhradních dílů

Některé součásti vysavače se přirozeně jeho činností opotřebovávají, ať už jde o kartáče nebo vytírací žínky, proto je máme dostupné samostatně k zakoupení přímo u nás na e-shopu.

Příslušenství k vysavači

Udělejte iGET HOME Hurricane G3 ještě samostatnější

Jedna z mála věcí, při které potřebuje iGET HOME Hurricane G3 vaši součinnost je vysypávání plné nádoby na prach s kapacitou 240 ml. Za jak dlouho se naplní? To závisí na prašnosti ve vaší domácnosti a přítomnosti domácích mazlíčků. Jak si prodloužit bezstarostný chod vysavače a udělat ho ještě chytřejším? Pořiďte si spolu s ním stanici iGET Home Station GS1. Stanice slouží k automatickému vysypávání nádoby na prach. Vysavač vás nebude "otravovat" s plnou nádržkou, ale sám dojede do stanice a dojde k jejímu automatickému vyprázdnění. Uvnitř stanice je jednorázový vyměnitelný pytlík, do kterého se nádobka z vysavače vyprazdňuje. Pokud dojde k naplnění pytlíku ve stanici sama vás informuje svítící LED diodou i upozorněním notifikací v telefonu. Vy pak během pár vteřin jen vyměníte stávající plný pytlík za nový a máte zase na dlouho vystaráno.

Ukázka vysavače se stanicí iGET HOME Station GS1

Nabíjení

Součástí základního balení vysavače je nabíjecí stanice. Vysavač v případě potřeby a minimálního stavu baterie dokáže přerušit svou činnost a dojet se do stanice nabít. Následně po nabití ve stanici nečeká na vaše nové příkazy, ale chytře jede pokračovat ve své rozdělané práci, kterou zanechal před nabíjením. V případě, že si pořídíte i již zmiňovanou stanici iGET Home Station GS1, nemusíte používat dodávanou nabíjecí stanici, ale stačí pouze iGET Home Station GS1. Ta dokáže provádět nejen automatické vyprazdňování vysavače, ale i jeho nabíjení.

Šetřete váš drahocenný čas s iGET HOME Hurricane G3 v kombinaci s iGET HOME Station GS1.

Odkaz na set vysavače a stanice: iGET HOME Hurricane G3 + iGET Home Station GS1.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz