Chytrý úklid s robotickým vysavačem iGET HOME Typhoon G1

Chytrý úklid s robotickým vysavačem iGET HOME Typhoon G1

Jaké jsou možnosti využití chytrého robotického vysavače iGET HOME Typhoon G1? Jak vám dokáže ulehčit život a ušetřit váš drahocenný čas? To vám prozradíme v tomto článku.

Vhodné povrchy?

Robotický vysavač iGET HOME Typhoon G1 si poradí se všemi druhy podlah ať už máte doma plovoucí podlahu, linoleum nebo parkety. Obecně zvládá překonávat překážky s výškou až 1,8 cm, ať už se jedná o koberec nebo prahy do zmíněné výšky.

S funkcí mopu za vás domácnost nejen vysaje, ale i vytře.

Zajímavost: Vysavač v kombinaci s HEPA filtry je spása pro alergiky a astmatiky. Klidná domácnost bez těžkého dýchání, aniž by sami museli několikrát denně vysávat. Veškeré vysávání bude vykonávat iGET HOME Typhoon G1, kolikrát jen budou denně chtít.

Navigování

iGET HOME Typhoon G1 se právem pyšní pojmenováním "chytrý vysavač", který hloupě nenaráží do vašeho nábytku. Nemusíte se obávat oprýskaných rohů zdí a poškozeného nábytku. Bezpečně se všemu vyhne i díky přítomnému gyroskopu.

Pokud budete chtít zamezit vysavači přístup do některých částí vaší domácnosti nebo na konkrétní místa, například na pravou kožešinu uprostřed obýváku, doporučujeme spolu s vysavačem zakoupit magnetickou pásku. Tou mu snadno vyznačíte prostory, které pro něj budou tabu. Magnetickou páskou můžete vysavači zamezit přístup i do dveří nebo celé místnosti, do které nemá jezdit.

Nastavení

Nastavení chytrých vysavačů bývá často komplikované a potřebné aplikace, bez kterých nelze vysavače ovládat, někdy nejsou dostupné ani v češtině. Můžeme vás hned uklidnit, že toto není případ vysavače iGET HOME Typhoon G1. Nastavení a ovládání vysavače je velmi snadné a jednoduché. Nemusíte být nijak technicky zdatní. Potřebná aplikace iGET Home je kompletně v češtině a vystačíte si pouze s jedním uživatelským účtem.

Ukázka iGET HOME Typhoon G1 v aplikaci iGET HOME

Vysavač s aplikací spárujete během pár minut a můžete začít vysávat. Aplikace je intuitivní a přehledná. Naleznete v ní několik předdefinovaných režimů vysávání. Například režim podél stěn, pokud chcete vysát prach a nečistoty podél lišt u zdí. V aplikaci si rychle zjistíte i současný stav baterie. I nadšenci do statistických údajů si přijdou na své s dostupnými číselnými údaji o oblasti čištění a době čištění.

iGET HOME Typhoon G1 nastavení v iGET HOME

Připojený vysavač k internetu můžete ovládat nejen doma, ale odkudkoliv na světě. Určitě jste již zažili ten hrozný pocit, když na poslední chvíli zjistíte, že k vám má přijít návštěva, ale vy jste ještě v práci a nestíháte doma vysát prach nebo chlupy od vašeho domácího mazlíčka. S iGET HOME Typhoon G1 žádná nenadálá návštěva nebude problém. Během vteřiny si v práci otevřete aplikaci iGET Home a na dálku dáte příkaz vysavači k vysávání.

Pokud chcete, aby vás vysavač poslouchal na slovo, připojte ho k vaší chytré domácnosti, ať už máte Google Home nebo Amazon Alexu. Pár kliknutími propojíte iGET Home například s Google Home a přidáte vysavač. Vysavač si můžete v Google Home pojmenovat, jak chcete (nedoporučujeme nastavovat jména s diakritikou). Ať už budete mít Georgeho nebo Sluhu, můžete ho pak ovládat hlasovými anglickými povely. Jazykové bariéry se nemusíte obávat, pro běžnou činnost si vystačíte i se základními příkazy typu "turn on George" atd.

Nabíjení

Možná vás při čtení tohoto článku napadla otázka. Musím se starat o nabíjení vysavače? Ne, nemusíte. Vysavač se dokáže nabíjet sám. Pokud klesne stav baterie pod určitou úroveň, přestane vysávat a sám dojede do nabíjecí stanice, která je součástí balení a nabije se. Následně zase sám začne provádět vysávání v části, ve které skončil před odjezdem do stanice. Nabíjení můžete korigovat i vy sami přes aplikaci a jedním kliknutím mu nařídit jet se nabíjet.

Nabíjecí stanice pro iGET HOME Typhoon G1

Příslušenství

K vysavači prodáváme i širokou nabídku příslušenství. Zakoupit můžete samostatně náhradní boční kartáče, filtry, multifunkční hlavní kartáč, vytírací žínky a již zmiňované magnetické pásky pro vymezení zakázaných oblastí.

Příslušenství pro iGET HOME Typhoon G1

Jak zajistit ještě větší samostatnost chytrého vysavače?

Pořiďte si spolu s vysavačem stanici iGET Home Station GS1 pro automatické vysypávání zásobníku vysavače. Pokud bude mít vysavač plnou nádobu na nečistoty sám si dojede do stanice a dojde k automatickému vysypání nečistot. Stanice GS1 může sloužit i pro nabíjení vysavače a pak není potřeba mít současně zapojenou v elektřině i původní nabíjecí stanici z balení vysavače. Po zapojení stanice do zásuvky začne automaticky s vysavačem komunikovat a můžete nastavit frekvenci vyprazdňování nečistot z vysavače do stanice. Ideální, pokud chcete mít ještě více pod kontrolou činnost vysavače. Například, aby po každém druhém vysávání dojel vysáté nečistoty vysypat do stanice. U iGET Home Station GS1 oceníte, že je chytrá a nemusíte sledovat naplněnost jejího pytlíku na nečistoty. V případě, že je pytlík naplněn bude na stanici nejen blikat dioda, ale zároveň vás upozorní notifikací v telefonu. Vám pak stačí během pár vteřin vyměnit stávající pytlík za nový a máte další až dva měsíce bez starostí s vysáváním.

Odkaz na set vysavače a stanice: iGET HOME Typhoon G1 + iGET HOME Station GS1.

Ukázka vysvače iGET HOME Typhoon G1 a stanice iGET HOME G1S

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz